Informații utile

Cui ma pot adresa pentru informatii suplimentare despre ReTech&Digital?

Ne puteti contacta la nr de telefon: +40 722 558 932 sau email: simona.ardeleanu@trade.media

Cum ma inregistrez?

Cel mai usor mod de a va inregistra este prin cumpararea de bilete din site-ul retechdigital.ro.

Cum platesc?

Modalitatile de plata acceptate sunt Netopya Payments si Transfer Bancar pe baza de factura, la cursul BNR Euro/Leu din ziua platii.
Accesul la ReTech&Digital se face numai pe baza confirmarii de plata. Dupa efectuarea platii va rugam sa ne trimiteti o copie a ordinului de plata la adresa simona.ardeleanu@trade.media, asigurandu-va ca pe ordinul de plata este trecut nr facturii. Acest lucru ne va ajuta sa urmarim mai usor plata dumneavoastra.

Conventie de plata
In cazul in care aveti nevoie de un contract pentru a putea efectua plata va rugam sa ne scrieti pe adresa: simona.ardeleanu@trade.media

Ce servicii sunt incluse in taxa de participare?

Taxa de participare acopera un pachet complet de servicii:

  • participarea la lucrarile conferintei
  • pranz, pauze de cafea
  • accesul la prezentările vorbitorilor post-eveniment

Cum pot anula rezervarea?

Daca doriti anularea participarii va rugam sa ne informati in scris, pana cel mai tarziu la data de 1 septembrie 2023. In acest caz, taxa de participare va va fi returnata. Pentru anulari dupa data de 1 septembrie 2023, taxa de participare nu se returneaza.

Ce fac cand ajung la eveniment?

Cand ajungeti la eveniment va rugam sa va inregistrati si sa va luati ecusonul cu numele dumneavoastra. Va rugam sa purtati ecusonul pe toata perioada conferintei, acest lucru va permite intrarea in sala de conferinta, la evenimentele sociale si in zona expozitionala.

Pentru alte informatii suplimentare, organizatorii va stau la dispozitie.

Tinuta business este obligatorie pe toata perioada evenimentului.

Cum imi pot spune parerea despre ReTech&Digital?

In platforma evenimentului veti gasi formularul de evaluare. Pentru a-l completa este necesar sa va inregistrati in platforma cu adresa de e-mail si codul folosit la printarea badge-ului de participant. Acelasi formular de evaluare il veti regasi si in format print in mapa evenimentului.