Attract and retain your customers through technology

Noile tehnologii, soluții și automatizări utilizate de retaileri aduc numeroase beneficii, îmbunătățind eficiența operațională, optimizând experiența clienților și facilitând gestionarea lanțului de aprovizionare.

De la case selfcheck-out, roboți din magazine sau din centrele de distribuție, asistenți virtuali și chatboturi, la soluții de AR, VR, colectare datelor și utilizarea în masă a AI, viitorul retailului pare să se îndrepte spre o integrare seamless între online și offline, creând o experiență de cumpărare omnicanală și fluidă.

Serviciile de AI în industria de retail sunt prognozate să crească de la 5 miliarde de dolari la peste 31 de miliarde de dolari până în 2028.

Până în 2026, se estimeaza ca utilizarea roboților în magazine va crește cu aproximativ
30%
79%
dintre românii cu acces la internet au plasat cel puțin o comandă online, procent dublat în ultimii trei ani

De ce să participi la ReTech & Digital

Conținut exclusiv și de calitate
ReTech & Digital oferă informații relevante și actualizate despre cele mai recente tendințe și inovații din domeniul retailului și FMCG-ului.
Speakeri de top de la cele mai importante companii din retail & FMCG
vei avea ocazia să asculți speech-uri, prezentări și discuțiile din panel, iar în pauzele de networking să interacționezi cu vorbitorii care urcă pe scena ReTech & Digital.
Oportunități de business și de networking
participarea la ReTech & Digital îți oferă oportunități excelente de a dezvolta relații de business, de a stabili contact cu profesioniști din domeniu și de a explora posibilități de colaborare.
Zonă de expo
în cadrul evenimentului, vei avea ocazia să descoperi cele mai noi tehnologii și soluții inovatoare pentru industria de retail & FMCG care pot aduce avantaje competitive în business.
Soluțiile de automatizare a proceselor de business pot genera o creștere a productivității de până la
87%
15%
reprezintă creșterea medie a unei tranzacții online cu cardul în 2022
Platinum Partner
reinnovation
Partners
Transart
Digital Valley
Auchan
Bringo
FWF
Retail Media Hub
v-tex
Coffee Partner
Davidoff
Solutions Partner
Ad Production
Media Partners
Digital Romania
Biz
rappel